معاون محيط طبيعي سازمان حفاظت محيط زيست در گفتگو با خبرنگار ميراث‌آريا(CHTN)، تاکيد کرد: تاکنون مقوله‌اي به نام قرق اختصاصي در کشور وجود نداشته و براي نخستين بار است که آئين‌نامه اين کار در کشور تدوين مي‌‌شود.

\"دلاور نجفي\" گفت:‌ در حال حاضر اين دستور‌العمل مراحل پاياني خود را طي مي‌کند و هنوز به تصويب نهايي نرسيده است. با ارجاع اين دستور‌العمل به کميته ملي طبيعت‌گردي، ديدگاه‌هاي اين کميته نيز بر دستور‌العمل مورد نظر اعمال شده و به سازمان حفاظت محيط زيست براي بازبيني ارجاع داده خواهد شد. در هر حال، اين دستور‌العمل بايد در نهايت به سازمان حفاظت محيط زيست ارجاع داده شود.

وي ‌افزود: در گذشته چيزي به نام قرق اختصاصي وجود نداشته است. اين امر براي وارد کردن بخش خصوصي در حوزه حفاظت، عمومي کردن اين موضوع و استفاده از توانايي بخش خصوصي و فرهنگ‌سازي حفاظت و تکثير گونه‌هاي جانوري در ميان مردم اجرا مي‌شود.

نجفي تاکيد کرد:‌ در گذشته اين کار تنها از سوي سازمان حفاظت محيط زيست در قالب مناطق چهارگانه انجام مي‌گرفت، اما به‌دليل محدوديت ارگان‌هاي دولتي، از نظر اعتبارات و حجم کار مشکلاتي به وجود مي‌آورد؛ براي مثال محدوديت امکانات دولتي نظير: پاسگاه محيط‌باني و محيط‌بان، مشکلاتي را در حفاظت از اين گونه‌ها براي سازمان حفاظت محيط زيست به وجود مي‌آورد؛ به‌همين‌دليل تصميم گرفته شد در اين زمينه از امکانات و توانايي بخش خصوصي نيز استفاده کنيم.

M/R/103



انتهای پیام/

کد خبر 138604269